Velkommen til kunstguide

Kunstguide.no er nettsiden som gir deg oversikten over kunst og kunstnere i Hordaland. Kunstguide.no skal være et naturlig startsted for deg som vil oppdage ny kunst og kunstnere, for deg som ønsker å kjøpe kunst, for deg som er kurator eller har ansvar for innkjøp av kunst, eller for deg som allerede samler på kunst.

Kunstguide.no er utviklet og administrert av VISP som er kompetanse- og nettverksorganisasjon for det visuelle feltet. VISP arbeider for å bedre og tilrettelegge vilkårene for produksjon, formidling og salg av visuell kunst.

VISP vil vise frem den enorme bredden og kvaliteten blant profesjonelle kunstnere i fylket. Kunstguide.no gir selvfølgelig bare en liten smakebit av kunstnernes store produksjon - vi oppfordrer deg til å besøke kunstnernes hjemmesider som er oppført under hver enkelt kunstner. VISP tar ikke provisjon for salg av kunstverk - dersom du ønsker å kjøpe et verk kontakter du enten kunstner eller gallerist.

Kunstnerne på kunstguide.no kan oppleves på følgende galleri og visningsrom i Hordaland:

Bergen kunsthall,
Blokk, Entrée, Christinegaard, Langegården, Hordaland kunstsenter, Kunstgarasjen, Kabuso, Knipsu, Kraft, Tag Team, Trykkeriet, Visningsrommet USF og S12

Husk at det som hovedregel skal betales kunstavgift på 5% i tillegg til salgsprisen ved salg av verk over kr 2000,-

VISP tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

©OPPHAVSRETT:
KUNSTVERKENE PÅ DETTE NETTSTEDET ER BESKYTTET AV LOV OM OPPHAVSRETT
TIL ÅNDSVERK. UTEN HJEMMEL I LOV ELLER TILLATELSE FRA KUNSTNERNE/BONO
KAN KUNSTVERK IKKE KOPIERES ELLER GJØRES TILGJENGELIG FOR
ALLMENHETEN, DIGITALT ELLER ANALOGT.

Kunstguide er støttet av Norsk Kulturråd, Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune og Sparebanken Vest.

VISP
Christian Michelsensgt 7
5012 Bergen
www.visp.no