Velkommen til kunstguide

Kunstguide.no er nettsiden som gir deg oversikten over kunst og kunstnere i Hordaland. Kunstguide.no skal være et naturlig startsted for deg som vil oppdage ny kunst og kunstnere, for deg som ønsker å kjøpe kunst, for deg som er kurator eller har ansvar for innkjøp av kunst, eller for deg som allerede samler på kunst.

Med denne nettsiden vil VISP vise frem den enorme bredden og kvaliteten blant profesjonelle kunstnere i fylket. Nettsiden gir selvfølgelig bare en liten smakebit av kunstnernes store produksjon - vi oppfordrer deg til å besøke kunstnernes hjemmesider som er oppført under hver enkelt kunstner. VISP tar ikke provisjon for salg av kunstverk - dersom du ønsker å kjøpe et verk kontakter du enten kunstner eller gallerist. Husk at det som hovedregel skal betales kunstavgift på 5% i tillegg til salgsprisen ved salg av verk over kr 2000,-

VISP tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

©OPPHAVSRETT: KUNSTVERKENE PÅ DETTE NETTSTEDET ER BESKYTTET AV LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK. UTEN HJEMMEL I LOV ELLER TILLATELSE FRA KUNSTNERNE/BONO KAN KUNSTVERK IKKE KOPIERES ELLER GJØRES TILGJENGELIG FOR ALLMENHETEN, DIGITALT ELLER ANALOGT.

Kunstguide er støttet av Norsk Kulturråd, Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune.