Utvalgte
kunstnere

Cato Løland

Cato Løland leker med -og utforsker materialitet i et samspill mellom «ekthet» og syntese. Prosesser som sampling, surfing, klipp og lim, transformering og manipulering er metoder han bruker for å bygge opp arbeidene sine med

Astrid Sleire

Astrid Sleire (født 1961 Bergen) er utdannet ved Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design med hovedfag i keramikk. Hun lager skulpturer i keramikk og betong og har utført flere prosjekter for Kunst i Offentlige Rom.

Kay Arne Kirkebø

Kay Arne Kirkebø (f.1979) bur og arbeider i Bergen. Han har ein mastergrad i kunst (2014) fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen. Kirkebø jobbar hovudsakelig med teikning i bilde, -video og –bok/fanzine format.

Silje Heggren

Silje Heggren jobber primært med maleri, men også tidvis med tegning og grafikk. Maleriene hennes er lett gjenkjennelige på grunn av kunstnerens klare og opake fargeflater satt stramt opp mot hverandre i komposisjonene.

Sissel Blystad

Sissel Blystad er utdannet ved Statens Håndverks-og Kunstindustriskole og Bergen Kunsthåndverksskole 1970. Hun har arbeidet med tekstil i ymse teknikker i mange år.
Vil du se mer?Se alle
Torill Nøst
Torill Nøst
AktueltSe alle
Julekunstmarked med mange kunstnere fra kunstguide
Julekunstmarked med mange kunstnere fra kunstguide
Christian Michelsens gate 7 i Bergen
Elin Brissmann og Kristin Austreid til LNM sin jubileumsutstilling
Elin Brissmann og Kristin Austreid til LNM sin jubileumsutstilling
Elin Brissmann og Kristin Austreid er blant de utvalgte til å delta på LNM sin jubileumsutstilling! Utstillingen vil fylle både LNM sine lokaler og Kunstnernes hus i Oslo. Åpning fredag 9.november med blant annet jubileumstale ved Gunnar Danbolt.