Utvalgte
kunstnere

Tone Saastad

Tone Saastad sin kunstneriske produksjon har gravitert rundt stikkordene den 2-dimensjonale flaten, farge og rom; oppbygging av todimensjonale fargeflater i forhold til rom – med utgangspunkt i ulike trykktekniske teknikker på tekstile kvaliteter.

Hilde Skjeggestad

Langvarig fordypning og analytisk tilnærming preger Hilde Skjeggestads arbeid med fenomenet farge, enten det er store maleriserier, romlige installasjoner eller små enkeltverk.

Jiska Huizing

Jiska Huizing har sin utdannelse fra Akademi Minerva i Groningen (NL) og Kunst- og designhøgskolen i Bergen, der hun tok sin Master i kunst i 2015. Samme år fullførte hun også Nordic Sound Art-programmet.

John Petter Havneraas

John Petter Havnerås er utdannet ved Vestlandets kunstakademi og Kunstakademiet i Trondheim, og har arbeidet som billedkunster siden 1985.

Heidi Bjørgan

Heidi Bjørgan har bidratt til en fornyelse av diskursen knyttet til kunsthåndverk i norsk sammenheng, både gjennom sitt arbeid som kunstner, og gjennom sin virksomhet som kurator. Kunstnerskapet er eksperimentelt og nyskapende og kombinerer keramiske objekter på en uventet måte med andre materialer og gjenstander.
ArrangementSe alle
B-Open 2018!
B-Open 2018!
B-open er en kunstfestival i Bergen med hovedfokus på åpne kunstneratelier, med flere andre aktiviteter tilknyttet festivalen.
AktueltSe alle
Håkon Holm-Olsen på Trykkeriet
Håkon Holm-Olsen på Trykkeriet
Utstillingen står frem til 15. april
Brynhild Winther er vinner av Pedrofondet
Brynhild Winther er vinner av Pedrofondet
Pedros minnefond ble stiftet i 2001 på bakgrunn av arvede midler fra tegneren PEDROs enke. Fondet deler ut et stipend på 20.000 kroner til en ung tegner. I år har Tegnerforbundet gleden av å gi stipendet til Brynhild Winther.